Ljeto na Plitvicama

Kada temperature krenu prema 40, vrijeme je za doživjeti ličko ljeto!

Turistička sezona je pred vratima, a vi razmišljate koja je idealna destinacija prema kojoj bi usmjerili ljetno kormilo. Ako su Vam uvjeti – manje gužve, višak dobre hrane, aktivnosti i zanimljivih manifestacija, manjak komaraca, mirne, hladnije noći za spavanje te najvažnije, potpuno novo iskustvo – imamo rješenje!

Naš savjet je – okolica Plitvičkih jezera! Za slavni park svi ste naravno čuli, vjerojatno ga i posjetili, no ono što možda ne znate je da su Plitvice mnogo više od prekrasnog Nacionalnog parka koji privlači turiste iz cijelog svijeta. Plitvice i okolica nude garantirani odmor iz snova za koji ćete poželjeti da traje čitave godine. Ovu regiju svake godine posjeti stotine tisuća turista, zbog čega vrvi bogatom cjelogodišnjom ponudom za sve ukuse.

Izaberete li ranč s životinjama, luksuzni apartman ili obiteljsku kuću ugodnih i prisnih domaćina nećete pogriješiti, jer Plitvice nude dovoljno za obitelji, avanturiste, parove, one koji žele miran odmor u prirodi i one koji žele ludu avanturu. Isprobajte brojne biciklističke staze, najduži europski Zip line, posjetite utočište medvjeda u Kuterevu ili provedite aktivan dan obližnjem Nacionalnom parku Sjeverni Velebit. Budite dio Plitvičkog maratona ili posjetite rodnu kuću Nikole Tesle u Smiljanu, u blizini Plitvica.

Svjež gorski zrak pokrenuti će apetit zbog čega će pasati autohtona lička jela, a oni koji se žele osvježiti ne moraju brinuti – brojne rijeke i jezera ljeti su odlična zamjena za more, ali i prilika za nezaboravan rafting poput onoga na rijeci Uni. Ovdje zaista možete provesti bogat i ispunjen odmor, a vrijeme će doslovno proletjeti! Dođete li s djecom doslovno ćete ih morati razdvajati od njihovih novih prijatelja – konja, psića i mačaka, ovaca i kokica koje su im svako jutro „spremale“ doručak.
Kada se zaljubite u ovaj kraj, njegove domaćine i običaje te poželite baš tu provesti svaki slobodan trenutak, bacite pogled na našu ponudu nekretnina na području Plitvičkih jezera, jer nudimo nešto za svaki džep i svaki ukus! Kada onda kažete da živite u raju – baš svi će vam vjerovati!